Forestil dig, at…

 

Smuk udsigt fra vores altan

…du hver dag har fornemmelsen af, at du checker ind på et af byens absolut lækreste hoteller. Conciergen sender high fives efter dine børn, du bliver altid sendt ud af døren med et “have a nice day” og uanset hvor sent du måtte komme hjem (uanfægtet din tilstand..) holder de gladeligt døren for dig. Du har her mulighed for at svømme i den indendørs pool (med et fin udsigt til Empire State), slappe af i spaen, dampbadet eller saunaen. Eller hvad med at bestille en omgang massage eller ansigtsbehandling (mod betaling that is). Her er børn i alle aldre og god underholdning i form af film fredag eftermiddag eller en kreativ time søndag eftermiddag. Når ungerne skal have brændt noget krudt af og det enten er for varmt til at være ude (august var virkelig en varm affære) eller for koldt og blæsende i januar, er det en tur ned på den indendørs basketballbane for enten at køre på rulleskøjter, spille fodbold eller hoppe i sjippetov.

Er du sulten, kaffetørstig eller trænger til en tur i byen er det meste ikke mere end 5 minutters gang væk fra lejligheden. Her finder du alskens restauranter med mad fra hele verden så du den ene dag har følelsen af at have været på besøg i Nordafrika for den næste at have været en smuttur i Østen. Eller måske du er øltørstig? For så er Brooklyn Brewery et godt sted at starte med rundvisninger MED smagsprøver. Besøg baren på toppen af The William Vale Hotel og nyd de kulørte drinks med en 360 graders udsigt til alle herlighederne på Manhattan, i Brooklyn og Queens. Kaffebarerne står i kø for at servere den perfekt bryggede kop kaffe og skal det være te, har de fleste cafeer med respekt for sig selv et ret velassorteret te sortiment. Bananabread og andre lækre kager, scones og croissanter frister selv de mest sarte sjæle, men jeg må da også indrømme, at de passer ret godt til de fleste varme drikke.

En tur til Manhattan tager 10 min med båd eller 1 stop med metroen, og her bliver du for alvor bliver mødt med indtryk, der kan gøre de fleste imponerende henrykte. Livet, energien og den puls gaderne i New York overmander dig med virker berigende og kan ikke undgå at give dig et energiboost. Du kan bevæge dig gennem tætbefolkede gader i Kina, spise den lækreste pasta på en italiensk fortovscafe, lade dig forsvinde i mængden af sorte jakkesæt i gaderne omkring Wall Street, fordybe dig i kunst og gallerier i Chelsea, lade lys og larm omgive dig på Times Square eller få ro i grønne omgivelser i Central Park. Manhattan har det hele; cosmos og kaos – en bydel du aldrig bliver træt af at udforske.

At være udstationeret i New York er alligevel ikke det værste der er overgået os 😉

4 thoughts on “Forestil dig, at…

  • hverdagiwilliamsburg siger:

   Du er så godt i gang med kulturel og sproglig udveksling mellem en Hasseris og en Brooklyn skole, der må da kunne fundraises nogle penge til et laaaangt studiebesøg i Brooklyn – jeg er sikker på, 2.b ville elske det, ligesom de forældre som potentielt set skulle ledsage lærerne og ikke mindst ville en meget glad og stolt 8-årig tage meget vel i mod jer sammen med resten af skolevennerne i klasse 202 😜

   Like

 1. tyndfed siger:

  Skal så meget have mig en ny mand! Og jeg skal så meget være sikker på, at han skal udstationeres til New York. Seriøst, hvor er jeg ved at glide ned af stolen af misundelse. Nå, den mindste har lige skidt i rørerne, og den ældste er faldet ud af sengen… Så jeg må hellere smutte igen – hej hej

  Liked by 1 person

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s